Grimeren

(C) Sinterklaas in Kampen

Mijn passie voor grimeren vind zijn oorsprong in mijn kindertijd. Als kind kon ik uren kijken naar de echtheid van de baard van Sinterklaas en het verschil met die van de Kerstman.

Ook Pietermanknecht trok steeds weer mijn aandacht: dan weer was hij bruin, dan weer zwart, grote rode lippen en mooie sprekende ogen. Ik vond het allemaal geweldig.

Nu, vele jaren later, grimeer en schmink ik gedurende de maanden november en december vele Sinterklazen en nog meer Zwarte Pieten. De overige maanden werk ik mee aan diverse leuke en uitdagende producties.

Ik grimeer al meerdere jaren de Kamper Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten.

omhoog  

Waarom werk ik met Grimas.

Ook bij het grimeren is voor mij kwaliteit en veiligheid zeer belangrijk. Daarom heb ik voor het grimeren gekozen voor de producten van Grimas.

Ik heb al meerdere jaren een hele goede ervaring met de producten van Grimas. Vooral in de Sinterklaastijd voor Sinterklaas en zwarte piet. Daarnaast bij het schminken van kinderen op scholen die daarbij veranderen in een tijger, bandiet, prinsesje, of…….

De producten van Grimas zijn makkelijk te verwerken en het blijft ook perfect zitten, wat heel erg belangrijk is bij het grimeren. Ook bij (zeer) slechte weersomstandigheden blijft de grime goed zitten, vlekt niet en loopt niet uit. Toch kan het product weer gemakkelijk verwijderd worden.

Alle Grimas producten en een groot deel van de Moret lijn is ook bij Hoofdkwartier Janita Kroes verkrijgbaar.

omhoog  

Herstellen en opkammen

Naast het grimeren en schminken kunt u in mijn praktijk terecht voor het reinigen, herstellen en opkammen van door u gebruikte haarstukken en baardstellen.

omhoog  

Verkoop

(C) Sinterklaas in Kampen

Alle producten die ik gebruik bij het schminken/grimeren kunt u ook bij ons kopen.

De producten zijn voor iedereen te koop:
- Scholen
- Toneelverenigingen
- Muziekverenigingen
- Theater
- Particulieren.

omhoog  


Hoofdkwartier Janita Kroes
Hoofdkwartier Janita Kroes
Reigerweg 13
8263 BB Kampen
Tel.: 0641 55 60 26
Email: janita@sinterklaasinkampen.nl